Vitaliteits programma

Het vitaliteitsprogramma dat we ontwikkeld hebben voor bedrijven en instellingen bestaat uit verschillende lesmodules waaruit u een keuze kunt maken. Ons aanbod is zowel geschikt voor uw medewerkers als voor de doelgroepen waar uw organisatie zich op richt. We hebben ruime ervaring met diverse doelgroepen. In al onze modules worden de pijlers van Positieve Gezondheid meegenomen. Op onze startpagina kunt u hier meer over terugvinden.

Vitaliteitsprogramma

Het vitaliteitsprogramma bestaat uit verschillende lesmodules. Tijdens dit programma kunnen deelnemers kennis maken met meerdere effectieve oefeningen uit de yoga, mindfulness, meditatie, ademhaling en positieve psychologie. De mogelijkheid bestaat om een aantal lessen outdoor te verzorgen in de Drentse natuurgebieden.

Bij de module Positieve Gezondheid geven we uitleg over de pijlers van Positieve Gezondheid. Voorafgaand aan deze module vullen de deelnemers voor zichzelf de vragenlijst van Positieve Gezondheid in.

Het vitaliteitsprogramma bestaat uit:

– Module ‘Positieve Gezondheid’, 1 – 2 bijeenkomsten van 1  – 1,5 uur

– Module ‘Mindfulness’ 2 – 4 bijeenkomsten van 1 uur

– Module (stoel)yoga of bedrijfsyoga, 2 – 6 bijeenkomsten van 1 uur

– Module ‘Bewust ademen’,  1 – 2 bijeenkomsten van 1 uur

– Module ‘Positieve psychologie’, 2 – 4 bijeenkomsten van 1 – 1,5 uur

Organisaties kunnen zelf een keuze maken uit ons aanbod. Ook is het mogelijk om een combinatiepakket van lessen of lesmodules samen te stellen. We stellen graag een programma op maat voor u samen.

Resultaten

De deelnemers hebben na afloop van het vitaliteitsprogramma meerdere tools in huis voor:

– stressreductie / ontspanning

– betere concentratie

– meer energie

– een positieve mindset

– een betere vitaliteit

– En hebben daarnaast  inzicht in hun eigen Positieve Gezondheid


Tarief

Wij informeren u graag over onze tarieven voor bedrijven en instellingen. Neem contact met ons op via Info@artofhappiness.nl

Vanuit sociaal ondernemerschap hanteren we een kortingstarief voor non-profit organisaties die lessen willen laten verzorgen voor kwetsbare doelgroepen. De programma’s die we verzorgen zijn vrijgesteld van BTW.

Benodigheden

Ons vitaliteitsprogramma vereist geen speciale benodigdheden. De meeste oefeningen kunnen zittend op een stoel of staand uitgevoerd worden. Wel is het prettig dat de lesruimte een rustige ruimte is en dat er enige bewegingsruimte is voor de deelnemers. We vinden het belangrijk dat deelnemers zelf de keuze kunnen maken om mee te doen met de lesprogramma’s.

Heeft u vragen, wensen of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via info@artofhappiness.nl

Pluspunten Art of Happiness

. Fijne ontspannen sfeer in de lessen

. Deelnemers ervaren al snel de positieve effecten van de lessen

. Iedereen kan op zijn of haar niveau mee doen

. Ervaren en gecertificeerde Yoga- en Mindfulnessdocente

 

De docente

Onze docente is gecertificeerd yogadocente en mindfulnessdocente en is al meer dan 15 jaar werkzaam op het gebied van gezondheidsbevordering.

Opdrachtgevers

We hebben opdrachten uitgevoerd voor o.a.: Fokker Hoogeveen, de Nederlandse Gasunie Groningen, Enexis Hoogeveen, Enexis Zwolle, Gemeente Hoogeveen, Gemeente de Wolden, Taribush Dwingeloo, Kleurrijk Miks / Miks Welzijn Joure, RCN de Noordster Dwingeloo, AZC Oranje, Gemeente Westerveld, Zorgcollectief Zuidwest Drenthe, MADAM/Sociëteit Tivoli Meppel, AV Athlos Nunspeet, Mantelzorg Vitaal Hoogeveen, Hemmink B.V. Zwolle, Hotel & Restaurant Wesseling Dwingeloo, Sociaal Werk de Schans. Daarnaast zetten we ons in samenwerking met de Gemeente Westerveld en sport-, welzijns-, en gezondheidsorganisaties in om een gezonde leefstijl te bevorderen in deze regio.