Yogaworkshops

We worden regelmatig benaderd om workshops en activiteiten op het gebied van yoga, mindfulness en meditatie te verzorgen voor groepen en organisaties. 

We verzorgen o.a.:
– Yoga workshops  (45 – 75 minuten)
– Outdoor Yoga  in de natuur met een combinatie van mindfulness, yoga en bewegen (1 uur)
– Yoga en Meditatie energizers en ademhalingsoefeningen voor grote groepen, symposia en congressen.

Bij veel workshops combineren we staande aktivaties en bewegingsreeksen met ontspanningsoefeningen op een stoel. Ook is het mogelijk om de workshop op yogamatjes te geven. Deelnemers kunnen zelf een yogamatje meenemen. Ook zijn er reserve yogamatjes beschikbaar.

Tarief workshops

Het basistarief van een workshop tot een uur is 150,-  voor een workshop tot en met 12 deelnemers.

Boven de 12 personen: 10,- per extra deelnemer

Bij groepen boven de 20 personen, bij afname van meerdere yogaworkshops en voor grote evenementen kunnen we een offerte op maat voor u opstellen.

Alle prijzen zijn inclusief voorbereidingstijd en exclusief 0,20 per km reiskostenvergoeding en eventuele zaalhuur. 

Pluspunten yoga bij Art of Happiness

. Fijne ontspannen sfeer in de workshops

. Deelnemers ervaren al snel de positieve effecten van deze vorm van yoga

. Er mag gelachen worden tijdens de workshops

. Iedereen kan op zijn of haar niveau mee doen

. Ervaren en gecertificeerde Dru Yoga docente

 

De docente

Onze yogadocente is naast haar baan als sociaal werker gecertificeerd Dru Yogadocente. Ze heeft 4 jaar yogadocenten opleidingen gevolgd en is ervoor opgeleid om yoga op een veilige en verantwoorde manier aan te bieden. Haar workshops zijn vrolijk, afwisselend en ontspannend en voor iedereen geschikt.

Opdrachtgevers

We hebben workshops uitgevoerd voor o.a.: Fokker Hoogeveen, de Nederlandse Gasunie Groningen, Enexis Hoogeveen, Enexis Zwolle, Gemeente Hoogeveen, Gemeente de Wolden, Taribush Dwingeloo, Kleurrijk Miks / Miks Welzijn Joure, RCN de Noordster Dwingeloo, AZC Oranje, Gemeente Westerveld, Zorgcollectief Zuidwest Drenthe, MADAM/Sociëteit Tivoli Meppel, AV Athlos Nunspeet, Mantelzorg Vitaal Hoogeveen, Hemmink B.V. Zwolle, Hotel & Restaurant Wesseling Dwingeloo. Daarnaast zetten we ons in samenwerking met de Gemeente Westerveld en sport-, welzijns-, en gezondheidsorganisaties in om een gezonde leefstijl te bevorderen in deze regio.