Over Art of Happiness

Zo’n 15 jaar geleden kwam ik in aanraking met yoga. Ik merkte direct hoe fijn en ontspannend een yogales is. Een moment van rust in de week naast een baan en een gezinsleven. Na een paar jaar lessen in Hatha yoga gevolgd te hebben kwam Dru yoga op mijn pad. De vrolijke Dru yoga gaf zo’n fijne positieve energie dat het mij inspireerde om de 3 jarige Dru Yogadocentenopleiding te volgen.  Naast gecertificeerd Dru Yogadocente ben ik ook gecertificeerd Deugdenyoga Docente. Ik heb meerdere jaren wekelijkse yogalessen gegeven. Nu verzorg ik naast mijn werk als professioneel trainer yogalessen voor organisaties. Ik vind het heel mooi om lessen te geven met oefeningen en bewegingssequenties die zoveel positieve effecten op mensen hebben. Veel mensen geven vaak al na één les aan dat ze zich fijner en energieker voelen. Dat blijft bijzonder. De lessen die ik verzorg zijn voor iedereen geschikt en kenmerken zich door een ontspannen en fijne sfeer waarbij iedereen zichzelf kan zijn.

Opleidingen

Gecertificeerd Yogadocente Deugdenyoga

De Deugdenyogaopleiding van Patty Jongemaets. Internationaal erkende yogaopleiding door Yoga Alliance Professionals (YAP). Bij de Yoga Alliance Professionals zijn yogadocenten en organisaties aangesloten die volgens de hoogste normen zijn opgeleid zodat zij een hoge kwaliteit kunnen bieden aan hun studenten.

Gecertificeerd DRU Yogadocente 

3 jarige Dru Yogadocenten opleiding. Internationaal erkende yogadocentenopleiding door Yoga Alliance Europe.

Gecertificeerd Voluit leven trainer

Succesvolle Mindfulness en ACT cursus van de Universiteit Twente gericht op stressreductie, mindfulness, zingeving en het bereiken van doelen die voor jou belangrijk zijn.

Overige opleidingen

HBO-V, Oplossingsgerichte Coaching, NLP, Mensgerichte Coaching.

Speciale dank

Dank aan Dru Netherlands dat we Dru muziek cd’s in de lessen en workshops mogen gebruiken. De Dru cd’s die we gebruiken zijn Vayu, Colours of life en Elements. Ook danken we musicus Arjan van Elst https://soundcloud.com/arjan-van-elst voor zijn persoonlijke toestemming voor het gebruik van de door hem gecomponeerde meditatiemuziek.

Art of Happiness staat ingeschreven in het Handelsregister met KvK-nummer 66868610

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers van Art of Happiness zijn o.a.: Fokker, Enexis, de Nederlandse Gasunie, Gemeente Hoogeveen, Gemeente de Wolden, Taribush, Miks Welzijn, RCN de Noordster, COA, Gemeente Westerveld, Zorgcollectief Zuidwest Drenthe, Mantelzorg Vitaal Hoogeveen, Hemmink B.V. Zwolle, Hotel & Restaurant Wesseling, Sociaal Werk de Schans.