Over Art of Happiness

Art of Happiness organiseert in het mooie Drenthe yogaworkshops waar je blij van wordt!

Yogadocente Art of Happiness

Zo’n 15 jaar geleden kwam ik in aanraking met yoga. Ik merkte direct hoe fijn en ontspannend een yogales is. Een moment van rust in de week naast een baan en een gezinsleven. Na een paar jaar lessen in Hatha yoga gevolgd te hebben kwam Dru yoga op mijn pad. De vrolijke Dru yoga gaf zo’n fijne positieve energie dat het mij inspireerde om de 3 jarige Dru Yogadocentenopleiding te volgen.  Naast gecertificeerd Dru Yogadocente ben ik ook gecertificeerd Deugdenyoga Docente. Ik heb meerdere jaren wekelijkse yogalessen gegeven. Nu geef ik naast mijn werk als sociaal werker nog regelmatig yogaworkshops of yogaseries voor groepen of organisaties. Ik vind het heel mooi om een vorm van yoga te geven die zoveel positieve effecten op mensen heeft. Waarbij mensen vaak al na één les aangeven dat ze zich fijner en energieker voelen. Dat blijft bijzonder. De workshops die ik geef zijn voor iedereen geschikt en kenmerken zich door een vrolijke en fijne sfeer waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Tot ziens op één van de workshops!

Curriculum

4 jaar Yoga docentenopleidingen, 400 RYT*

Gecertificeerd Yogadocente Deugdenyoga

De Deugdenyogaopleiding van Patty Jongemaets. Internationaal erkende yogaopleiding door Yoga Alliance Professionals (YAP). Bij de Yoga Alliance Professionals zijn yogadocenten en organisaties aangesloten die volgens de hoogste normen zijn opgeleid zodat zij een hoge kwaliteit kunnen bieden aan hun studenten. Bij Deugdenyoga worden verschillende yogastijlen geïntegreerd in de lessen zoals Hatha yoga, Yin Yoga, Dru Yoga en Kundalini Yoga. Deugdenyoga is gericht op het versterken van de kwaliteiten van mensen en opgebouwd rond mooie thema’s zoals vertrouwen, kracht, loslaten, veerkracht en balans.

Gecertificeerd DRU Yogadocente 

3 jarige Dru Yogadocenten opleiding, 200 RYT*. Internationaal erkende yogadocentenopleiding door Yoga Alliance Europe.

* RYT is een internationale kwaliteitsaanduiding voor yogadocenten gericht op het aantal opleidingsuren yoga dat je gevolgd hebt. Na 4 jaar yogadocenten opleidingen te hebben gevolgd komt dat inmiddels uit op 400 RYT.

Overige opleidingen

HBO-V, Oplossingsgerichte Coaching, NLP, Mensgerichte Coaching, Voluit Leven trainer (Succesvol Mindfulness en ACT programma van de Universiteit Twente).

Speciale dank

Dank aan Dru Netherlands dat we Dru muziek cd’s in de lessen en workshops mogen gebruiken. De Dru cd’s die we gebruiken zijn Vayu, Colours of life en Elements. Ook danken we musicus Arjan van Elst https://soundcloud.com/arjan-van-elst voor zijn persoonlijke toestemming voor het gebruik van de door hem gecomponeerde meditatiemuziek.

Art of Happiness staat ingeschreven in het Handelsregister met KvK-nummer 66868610

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers van Art of Happiness zijn o.a.: Fokker, Enexis, de Nederlandse Gasunie, Gemeente Hoogeveen, Gemeente de Wolden, Taribush, Miks Welzijn, RCN de Noordster, COA, Gemeente Westerveld, Zorgcollectief Zuidwest Drenthe, Mantelzorg Vitaal Hoogeveen, Hemmink B.V. Zwolle, Hotel & Restaurant Wesseling.