Reacties van deelnemers

’De yogaworkshop was boven verwachting. We hebben veel enthousiaste reacties over jouw workshop binnen gekregen. Meerdere deelnemers hebben het verzoek geuit of jouw workshop een vervolg kan krijgen. We zouden graag kijken of je een serie yogalessen voor ons kan verzorgen.’ Organisator Mantelzorg Vitaal Hoogeveen

‘Ik had nog nooit yoga gedaan en was heel benieuwd hoe het zou zijn. Ik had niet verwacht dat het zo fijn zou zijn.’ Deelneemster bedrijfsyogaworkshop voor Enexis Hoogeveen

‘Ik wil je laten weten, dat ik me de dagen na jouw les beter heb gevoeld dan ik me langere tijd gevoeld heb.’ Deelnemer zomeryogaworkshop voor RCN de Noordster

’Ik vond het van te voren best spannend dat we een yogaworkshop zouden krijgen, maar ik vond het ontzettend fijn.’ Deelneemster yogaworkshop

‘Nogmaals dank voor het geven van een mooie yogaworkshop in een heel bijzondere locatie voor MADAMMEN van de Societiet Tivoli. Ik heb na die tijd veel positieve geluiden gehoord. Top.’ Organisator yogaworkshop voor vrouwenvereniging MADAM uit Meppel

‘Jij hebt mij yoga laten kennen, en beleven. Daardoor ben ik helemaal verkocht, en ben ook bang dat niemand zo goed is hierin als jij bent. Yoga is heel belangrijk voor mij geworden, en daar wil ik je voor bedanken.’ Cursiste uit Westerbork

‘Ontzettend bedankt voor je geweldige lessen. Ik kan tegenwoordig bijna net zo hard lachen als jij. Héérlijk.’ Cursiste uit Diever

‘Super bedankt voor alle mooie yoga lessen, maar de laaste was een hele bijzondere! Door jou sta ik positiever in het leven, heel erg bedankt daarvoor.’ Cursiste uit Diever

’Ik heb zoveel geleerd in jouw lessen. Over mijn lichaam, over mijn mindset, over anderen. Het doet me oprecht zeer dat ik geen lessen meer bij je heb kunnen volgen het afgelopen seizoen door omstandigheden en nu gaat het helemaal lastig worden sinds ik in Groningen woon. Weet dat je een enorme indruk hebt gemaakt op mij en dat ik de les waarin als begon te stromen (letterlijk en figuurlijk) nooit meer zal vergeten. Ik hoop je gauw weer te zien maar ik ben ervan overtuigd dat dat zeker wel gaat gebeuren. Bedankt lieve Jolique. Namasté.’ Cursiste uit Groningen

’Lieve Jolique, Dankjewel voor de hele mooie lessen. Ik heb over de hele wereld yogalessen gevolgd, maar bij jouw lessen voelde ik dat mijn hart geopend werd. De energie was zo warm en bijzonder in jouw lessen. Ik ga nu weer op reis, maar als ik terug ben kom ik graag weer bij jou op yoga.’ Cursiste uit Ansen

’Dag lieve Jolique, na een jaar lessen bij jou even het bericht dat ik zo ontzettend blij ben dat ik jouw yoga heb ontdekt. Het heeft me zoveel gebracht het afgelopen jaar, ongelooflijk! Ik vind dat je het zo goed doet! Heel hartelijk dank daarvoor!’ Cursiste uit Dwingeloo

‘Ik mis onze yoga moet ik zeggen. Ik kan nu een vergelijking maken en ik kan je nu zeggen dat jouw lessen fantastisch waren.’ Cursiste uit Hoogeveen

‘Dank je wel voor de allermooiste yogales ooit!’ Cursiste uit Beilen

Veel dank aan alle cursisten, deelnemers en organisatoren voor alle leuke, enthousiaste en hartverwarmende reacties!