Reacties van deelnemers

Het is altijd erg leuk om terug te horen hoe deelnemers de aktiviteiten en workshops ervaren hebben. Hieronder een aantal reacties van deelnemers en organisatoren.

Ervaringen van deelnemers aan de workshops voor groepen en bedrijven

’De workshop was boven verwachting.’ Deelneemster/organisator Mantelzorg Vitaal Hoogeveen

‘Ik had nog nooit yoga gedaan en was heel benieuwd hoe het zou zijn. Ik had niet verwacht dat het zo fijn zou zijn.’ Deelneemster bedrijfsyogaworkshop voor Enexis Hoogeveen

‘Nogmaals hartelijk dank voor de fijne, leuke workshop. We hebben het allemaal erg leuk gevonden.’ Organisator yogaworkshop voor vriendinnengroep uit Friesland.

‘Ik wil je laten weten, dat ik me de dagen na jouw les beter heb gevoeld dan ik me langere tijd gevoeld heb.’ Deelnemer zomeryogaworkshop voor RCN de Noordster

’Ik vond het van te voren best spannend dat we een yogaworkshop zouden krijgen, maar ik vond het ontzettend fijn.’ Deelneemster groepsworkshop voor vriendinnengroep

‘Nogmaals dank voor het geven van een mooie yogaworkshop in een heel bijzondere locatie voor MADAMMEN van de Societiet Tivoli. Ik heb na die tijd veel positieve geluiden gehoord. Top.’ Organisator yogaworkshop voor vrouwenvereniging MADAM uit Meppel

Ervaringen van deelnemers aan de yogacursussen

We hebben ook meerdere jaren met veel plezier wekelijkse yogalessen verzorgd in Dwingeloo, Ansen en Oranje. Zo’n 150 mensen hebben hun weg naar onze cursussen gevonden. Inmiddels richten we ons vanwege andere werkzaamheden alleen nog op yogaworkshops en yogaprogramma’s voor groepen, bedrijven, scholen en gezondheids- en welzijnsinstellingen, maar onderstaande reacties van deelnemers aan de yogalessen geven een mooi beeld van de positieve effecten van DRU yoga.

Meer rust

‘Ik voel een enorm verschil sinds we weer een aantal weken yoga hebben gedaan na de zomerstop. Ik voel me veel rustiger op het werk. Kan makkelijker prioriteiten stellen op mijn werk en me richten op wat echt belangrijk is. Ook thuis naar de kinderen toe merk ik dat het makkelijker gaat en er meer rust is.’ Cursiste uit Ansen

‘Ik merk echt dat de yoga me helpt. Ik voel me veel rustiger thuis en op het werk. Eerst nam ik ook van alles van mijn werk mee naar huis. Dan bleef het maar in mijn gedachten. Nu laat ik het los zodra ik thuis ben. Dat is heel fijn. ‘ Cursiste uit Dwingeloo

‘Wat een mooie les! Ik voel zoveel rust in mij. Dit had ik echt even nodig.’ Cursiste uit Beilen

Je fijn voelen

‘Ik merk dat jouw yogalessen me supergoed doen. Ik ben zo blij met jouw lessen.’ Cursiste uit Dwingeloo

‘Dank je wel voor de heerlijke lessen. Ik vind het zo fijn! Ik wou dat ik er eerder mee was begonnen.’ Cursiste uit Uffelte, na de 3e les

‘Nu ik eenmaal weet wat yoga voor me doet, wil ik nooit meer iets anders.’ Cursiste uit Ansen

‘Ik merk dat ik me gelukkiger voel sinds ik op yoga zit. Ik heb vaker aan yoga gedaan, maar deze yoga doet mij zo goed.’ Cursiste uit Dwingeloo

Meer energie

‘Ik merk dat ik duidelijk meer energie heb sinds ik op yoga zit. Heel fijn is dat. Ik ben nu weer aan het opbouwen op mijn werk.’ Cursiste uit Hoogeveen

‘This yoga gives me such a warm positive energy.’ Deelneemster uit Oranje

‘Ik heb woensdagavond een les bij je gevolgd en ik heb het als zeer positief ervaren. Vooral de volgende dag had ik zoveel energie, heerlijk.’ Deelneemster yogaworkshop uit Diever.

Jezelf zijn

‘Als ik iets geleerd heb van yoga is het wel om dichter bij mezelf te blijven.’ Cursiste uit Dwingeloo

Beter slapen

‘Ik heb veel last van opvliegers ’s nachts. Na de yogales met de maangroet, heb ik voor het eerst in lange tijd weer een nacht doorgeslapen. Dat was heel bijzonder.’ Cursiste uit Dwingeloo

‘Door de overgang slaap ik al maanden slecht. Ik wil je laten weten dat ik sinds jouw yogaworkshop al de hele week goed geslapen heb.’ Deelneemster yogaworkshop ‘Yoga bij slaapproblemen’, bij Gemeente Hoogeveen

Minder last van rug- en schouderklachten

‘Mijn chiropractor gaf deze week aan dat hij voelde dat er veel minder stijfheid was in mijn nek en schouders. Ik weet zeker dat het door de yoga komt.’ Cursiste uit Dwingeloo, na de 4e yogales

‘Ik had vaak last van een stijve rug, maar merkte in de week na de yogales duidelijk dat mijn rug een stuk soepeler was.’ Cursiste uit Ruinen

Soepeler

‘Ik voel me sinds ik op yoga zit soepeler dan ik me in jaren heb gevoeld’ Cursiste uit Dwingeloo

Over de lessen

‘Jij hebt mij yoga laten kennen, en beleven. Daardoor ben ik helemaal verkocht, en ben ook bang dat niemand zo goed is hierin als jij bent. Yoga is heel belangrijk voor mij geworden, en daar wil ik je voor bedanken.’ Cursiste uit Westerbork

‘Ontzettend bedankt voor je geweldige lessen. Ik kan tegenwoordig bijna net zo hard lachen als jij. Héérlijk.’ Cursiste uit Diever

‘Ik vind het zo fijn hoe je alles uitlegt tijdens de yoga. Je bent de beste yogalerares bent die ik ooit gehad heb.’ Cursist uit Uffelte

‘Super bedankt voor alle mooie yoga lessen, maar de laaste was een hele bijzondere! Door jou sta ik positiever in het leven, heel erg bedankt daarvoor.’ Cursiste uit Diever

‘Dank je wel voor alle lessen. Het doet me zo goed. We gaan binnenkort verhuizen, maar ik ga proberen dat ik naar de yogalessen kan blijven komen.’ Cursiste uit Ruinen

’Ik heb zoveel geleerd in jouw lessen. Over mijn lichaam, over mijn mindset, over anderen. Het doet me oprecht zeer dat ik geen lessen meer bij je heb kunnen volgen het afgelopen seizoen door omstandigheden en nu gaat het helemaal lastig worden sinds ik in Groningen woon. Weet dat je een enorme indruk hebt gemaakt op mij en dat ik de les waarin als begon te stromen (letterlijk en figuurlijk) nooit meer zal vergeten. Ik hoop je gauw weer te zien maar ik ben ervan overtuigd dat dat zeker wel gaat gebeuren. Bedankt lieve Jolique. Namasté.’ Cursiste uit Groningen

’Lieve Jolique, Dankjewel voor de hele mooie lessen. Ik heb over de hele wereld yogalessen gevolgd, maar bij jouw lessen voelde ik dat mijn hart geopend werd. De energie was zo warm en bijzonder in jouw lessen. Ik ga nu weer op reis, maar als ik terug ben kom ik graag weer bij jou op yoga.’ Cursiste uit Ansen

’Dag lieve Jolique, na een jaar lessen bij jou even het bericht dat ik zo ontzettend blij ben dat ik jouw yoga heb ontdekt. Het heeft me zoveel gebracht het afgelopen jaar, ongelooflijk! Ik vind dat je het zo goed doet! Heel hartelijk dank daarvoor!’ Cursiste uit Dwingeloo

‘Ik mis onze yoga moet ik zeggen. Ik kan nu een vergelijking maken en ik kan je nu zeggen dat jouw lessen fantastisch waren.’ Cursiste uit Hoogeveen

‘Dank je wel voor de allermooiste yogales ooit!’ Cursiste uit Beilen

Veel dank aan alle cursisten, deelnemers en organisatoren voor alle leuke, enthousiaste en hartverwarmende reacties!